Schadevrije jaren opvragen bij Roy Data

Benieuwd naar je schadevrije jaren? Of ben je bezig een nieuwe autoverzekering af te sluiten en heb je deze gegevens nodig? Normaal vind je deze informatie op je polisblad maar wanneer je momenteel geen autoverzekering hebt dien je deze op te vragen bij Roy Data

Het Roy-data systeem voor schadevrije jaren opvragenroyementsgegevens

Het roy-data systeem slaat het aantal schadevrije jaren op van zowel bedrijven als personen. Hierbij gaat het altijd om mensen die een motorrijtuigen verzekering hebben gehad en deze hebben opgezegd. Het gaat altijd om de verzekeringsnemer en niet om de rechtmatige bestuurder. Roy data beschouwd deze gegevens als persoonsgegevens en daarom kunnen geregistreerde personen/bedrijven hier inzage in krijgen.

Verzoek tot inzage formulier Roy data

Om inzage te krijgen moet je een formulier invullen. Hierbij is het van belang dat alle informatie correct ingevuld wordt. Stuur deze op naar Roy data en zij zullen u inloggegevens toesturen.

Wat staat er niet bij Roy data

Schadevrije jaren voor uw brom- of snorfiets staan niet bij Roy data. Deze kunt u opzoeken bij de verzekeraar waar u verzekerd was.

Schadevrije jaren van bestuurders van leaseauto’s staan tevens niet in het systeem.

?Het aanvraagformulier invullen en opsturen

roy dataOp de website van Stichting Effici?nte processenschadeverzekeraars kunt u het aanvraagformulier vinden en opsturen.